GENERATIE Z VS GENERATIE Y

Frank heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ondernemerschap en merkmarketing in verschillende industrieën, van mode, sport tot het brede scala aan klanten van zijn bureau.

Frank: ” Door de jaren heen heb ik duidelijke merkstrategieën ontwikkeld die door alle afdelingen van een organisatie tot leven worden gewekt door onderscheidende en succesvolle off- & online media en advertentiestrategieën.  Ik ben een groot voorstander van teamwerk zonder ego’s. Hier om geweldig samen te werken en strategisch problemen op te lossen en succes te versnellen met conceptuele ideeën en communicatie.

Chief Creative Officer bij FLIRT

FLIRT is een geïntegreerd creatief bureau dat gedreven wordt door cultuur, gemotiveerd wordt door verhalen en gericht is op mensen.

Ons internationale team levert diensten van branding en design tot en met reclame en filmproductie, en werkt onvermoeibaar aan het verbinden van creativiteit met unieke strategieën en relevante inzichten om het beste te bereiken voor kleine bedrijven, maar ook voor wereldmerken die schaal en snelheid vereisen.

< Overzicht sprekers